Over ons

Wij zijn twee vriendinnen, Francis en Rozanne, met al jaren een gezamenlijke droom. Namelijk een webwinkel beginnen. Na jaren dromen en denken is hier dan Rockabelle! Bij Rockabelle vind je mooie posters en kaarten om je kinderkamer mee te verfraaien. Voor een leuke prijs, zodat je regelmatig kunt wisselen.

Waarom de naam 'Rockabelle'?
Dit is een vraag die wij vaak krijgen. En mocht je het je ook afvragen, dan leggen wij hier uit waarom. Wij zochten een pakkende naam die zowel voor stoere jongens als lieve meiden leuk zou zijn. Zo kwamen wij op Rockabelle. Waarbij 'Rock' staat voor de stoerdere kant. En "belle' voor de lievere. Zo was Rockabelle 'geboren'.

Meer over ons?
Francis is naast grafisch vormgever ook mama van Izzy (7jaar) en Mack (3 jaar). Met genoeg inspiratie dankzij de gave kamers van haar eigen kinderen bedenkt en maakt ze onze mooie posters, kaarten en natuurlijk de invulboeken.   

Rozanne is communicatieprofessional en mama van Nikki (8 jaar) en Jim (5 jaar). Met haar gevoel voor plannen, organiseren, regelen en schrijven moet de website van Rockabelle op rolletjes lopen. 
 

© 2017 - 2020 Rockabelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel