Betalen en verzenden

Betalen
Je kunt betalen via IDeal, Bancontact of vooraf overmaken.

Levertijd
Wij hanteren meerdere verzendmethodes:

  1. Heb je een gepersonaliseerd product besteld? Dan gaan wij jouw product zo snel mogelijk laten maken. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden.
  2. Heb je een product besteld dat op voorraad is? Dan streven wij ernaar jouw bestelling binnen twee werkdagen te verzenden.
  3. Heb je een product besteld waaraan je samen met ons nog aanpassingen wilt aanbrengen? Dan is het verzendmoment afhankelijk van jouw akkoord op ons ontwerp. We houden hierover, per e-mail, contact.

Nb: we verzenden je bestelde producten als 1 bestelling. De verzending gebeurt als alle producten klaar en bij ons binnen zijn. 

Verzendkosten
Wij verzenden via MyParcel. We hanteren hiervoor onderstaande tarieven:

Nederland:
Brievenbuspakket (met track and trace): € 4,10
Pakketpost: € 6,15

​België:
Pakketpost: € 9,00

Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. We vinden het leuk als je bij ons wilt bestellen. Neem even contact met ons op voor de verzendtarieven en we sturen je pakketje graag naar je op.

Inpakservice
Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling feestelijk en zorgvuldig is ingepakt. Wil je jouw bestelling als cadeautje naar iemand anders verzenden? Dat kan! Neem dan even contact met ons op per e-mail, info@rockabelle.nl. Laat in je mailtje ook weten wat we voor de ontvanger op een kaartje kunnen schrijven. Dan zorgen wij dat jouw bestelling mooi is ingepakt en met een persoonlijk geschreven kaartje verzonden wordt.

© 2017 - 2021 Rockabelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel